Press

Press

Här finns nyheter och pressreleaser samlade för SK Mat & Människor. Pressinformation finns även hos Cision.

2016-11-12

Varje år röstar Mix Megapols lyssnare fram sina absoluta favoriter i Göteborg. SK Mat & Människor utsågs till vinnare i kategorin Bästa Restaurang – en utmärkelse vi är mycket stolta och glada för.

2015-10-15

Vännen, kollegan och i våra ögon Sveriges bästa konditor Magnus ”Bagarn” Johansson kommer till oss 13 och 14 november för att laga en meny där tekniker och tankar från en konditors värld styr allt från förrätt till dessert.

2015-04-28

Stefan Karlsson, krögare och delägare hos SK Mat & Människor i Göteborg blev igår under Visitas årsstämma invald i Visitas Hall of Fame. Utmärkelsen går till den som gjort en exceptionell och bestående insats för hotell- och restaurangbranschen och som under många år varit ett föredöme som företagsledare, matlagare och kreatör.

2015-03-31

SK Mat & Människor har blivit utsedda till 15:e bästa restaurangen i Sverige av magasinet Livets Goda i deras årligen återkommande guide Livets Goda Topp20. Göteborgsrestaurangen med krögaren Stefan Karlsson i spetsen öppnade för knappt ett år sedan och har redan rönt flera stora framgångar.

2015-02-26

SK Mat & Människor har tilldelats sin första stjärna i Guide Michelin. Restaurangen öppnades i april förra året, men har redan etablerat sig väl i den göteborgska krogmiljön.

2014-11-28

Ikväll delades det välrenommerade arkitekturpriset Guldstolen ut av Sveriges Arkitekter under den festliga Arkitekturgalan på Stockholms Stadshus.

2014-10-30

Göteborgsrestaurangen SK Mat & Människor har nominerats till Guldstolen, Sveriges Arkitekters pris för bästa inredning. Inredningskonceptet har utformats tillsammans med Okidoki Arkitekter under ledning av Creative Director Fredrik Hansson. Restaurangen är ett av fyra projekt som valts ut som ett unikt inredningskoncept bland totalt 46 projekt.

2014-10-13

Göteborgsrestaurangen SK Mat & Människor har utsetts till vinnare i kategorin Årets Gästupplevelse i Bookatables årliga tävling, Gästernas Restaurangpris. Under tre veckor har alla Sveriges matgäster haft möjlighet att komma till tals och rösta på sina favoritrestauranger i olika kategorier.

2014-04-15

Den 24 april slår krögaren Stefan Karlsson upp portarna till den nya restaurangen SK Mat & Människor. Med ett helt nytt koncept vill ägarna skapa en restaurang där de bästa svenska råvarorna med en nära koppling till säsongskiften står i centrum. Restaurangen på Johannebergsgatan 24 kommer att ha 42 sittplatser inklusive ett Chef's table samt en vinbar.